Advertisement

Németország Árvíz / Több településen a hatóságok azt kérik a folyóparton lakó emberektől, hogy sürgősen hagyják el otthonukat és keressenek biztos menedéket.

Németország Árvíz / Több településen a hatóságok azt kérik a folyóparton lakó emberektől, hogy sürgősen hagyják el otthonukat és keressenek biztos menedéket.. A hosszan tartó heves esőzés jelentős károkat és közlekedési fennakadásokat is okozott. Aktuális időjárás árvíz németország haláleset áradás. Sok házat a földdel tett egyenlővé, számos autót pedig elsodort a víz. Más európai országokban, így hollandiában, belgiumban és svájcban is áradások voltak. Árvíz pusztít a többi között a régió egyik legnagyobb városában, wuppertalban.

Heves esőzés sújtja németország több térségét. Árvíz pusztít a többi között a régió egyik legnagyobb városában, wuppertalban. A heves esőzések következtében megduzzadt patakok dühöngő folyamokká váltak, a települések csatornarendszere nem tudta elvezetni az esővizet, így a hömpölygő ár autókat sodort magával és. Az árvíz miatt több lakóház összedőlt. Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma.

Vilag Oriasi Pusztitast Vegzett Nemetorszagban Az Esobol Lett Arviz Fotok Hvg Hu
Vilag Oriasi Pusztitast Vegzett Nemetorszagban Az Esobol Lett Arviz Fotok Hvg Hu from img3.hvg.hu
Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. A napok óta zuhogó, özönvízszerű eső németország nyugati részén máshol is katasztrófát okozott. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. 100 fölé emelkedett a halálos áldozatok száma. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. Hollandiában is jelentősen megemelkedett a folyók vízszintje a németországból és belgiumból érkező víztömegek miatt. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is.

A napok óta zuhogó, özönvízszerű eső németország nyugati részén máshol is katasztrófát okozott.

Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. A kár nagyságát még felbecsülni sem lehet, mert nagy területek még víz alatt vannak. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. Elzárt falvak, összeomlott házak, eltűnt emberek! Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Németországban több száz katonát is bevontak a mentési munkálatokba.sok embert a házak tetejéről kellett kimenekíteni, több épület áll közel az összeomláshoz. Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. Heves esőzés sújtja németország több térségét. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Árvíz pusztít a többi között a régió egyik legnagyobb városában, wuppertalban.

Árvíz pusztít a többi között a régió egyik legnagyobb városában, wuppertalban. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de. Károkat és közlekedési fennakadásokat okoz németország több térségében a hosszan tartó heves esőzés, amelyre másfél évtizede nem volt példa a deutschlandfunk országos közszolgálati rádió szerdai összeállítása szerint. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. Különösen súlyos a helyzet a wupper folyó mentén.

Bz Hx6qm 4dq9m
Bz Hx6qm 4dq9m from gdb.rferl.org
Már negyven fölé emelkedett a villámáradások áldozatainak száma németországban és belgiumban. Az áradásoknak halálos áldozatai is vannak. Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. Több településen a hatóságok azt kérik a folyóparton lakó emberektől, hogy sürgősen hagyják el otthonukat és keressenek biztos menedéket. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Árvíz pusztít a többi között a régió egyik legnagyobb városában, wuppertalban.

Németországban több száz katonát is bevontak a mentési munkálatokba.sok embert a házak tetejéről kellett kimenekíteni, több épület áll közel az összeomláshoz.

Angela merkel és orbán viktor is kifejezte részvétét az áldozatok családtagjainak. A kedden kezdődött özönvízszerű esőzés miatt az. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Már negyven fölé emelkedett a villámáradások áldozatainak száma németországban és belgiumban. Németországban több száz katonát is bevontak a mentési munkálatokba.sok embert a házak tetejéről kellett kimenekíteni, több épület áll közel az összeomláshoz. Hollandiában is jelentősen megemelkedett a folyók vízszintje a németországból és belgiumból érkező víztömegek miatt. Aktuális időjárás árvíz németország haláleset áradás. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Több településen a hatóságok azt kérik a folyóparton lakó emberektől, hogy sürgősen hagyják el otthonukat és keressenek biztos menedéket. Más európai országokban, így hollandiában, belgiumban és svájcban is áradások voltak. Egyre nagyobb szeletet hasítanak ki az energiatortából a megújulók, ám ezek a források jelenleg nem minden esetben képesek az energetika problémáira teljeskörűen megoldásokat nyújtani. A napok óta zuhogó, özönvízszerű eső németország nyugati részén máshol is katasztrófát okozott.

Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. A heves esőzések következtében megduzzadt patakok dühöngő folyamokká váltak, a települések csatornarendszere nem tudta elvezetni az esővizet, így a hömpölygő ár autókat sodort magával és. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de. Az áradásoknak halálos áldozatai is vannak. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak.

K6 Nvwm Ozd8m
K6 Nvwm Ozd8m from 168.hu
Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Más európai országokban, így hollandiában, belgiumban és svájcban is áradások voltak. Hollandiában is jelentősen megemelkedett a folyók vízszintje a németországból és belgiumból érkező víztömegek miatt. Több településen a hatóságok azt kérik a folyóparton lakó emberektől, hogy sürgősen hagyják el otthonukat és keressenek biztos menedéket. Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is.

Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván.

Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. Árvíz pusztít a többi között a régió egyik legnagyobb városában, wuppertalban. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. A kedden kezdődött özönvízszerű esőzés miatt az. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. Sok házat a földdel tett egyenlővé, számos autót pedig elsodort a víz. Több európai országban is hatalmas árvíz pusztít. Egész települések kerültek víz alá, csak németországban legalább százan haltak meg, de sokakat eltűntként tartanak nyilván. Történelmi méretű árvíz sújtja németország nyugati részét, de súlyos a helyzet hollandiában és belgiumban is. Elzárt falvak, összeomlott házak, eltűnt emberek! A heves esőzések következtében megduzzadt patakok dühöngő folyamokká váltak, a települések csatornarendszere nem tudta elvezetni az esővizet, így a hömpölygő ár autókat sodort magával és.

Post a Comment

0 Comments